Ogólnopolska Zbiórka Żywności TAK, Pomagam!

21 września 2020

W dniach 25-26.09.2020 Caritas Polska we współpracy z Caritas diecezjalnymi zorganizowała zbiórkę żywności.

Młodzi Demokraci w akcji #PodarujZeszyt

14 września 2020

Serdecznie dziękujemy Wolontariuszom ze Stowarzyszenia "Młodzi Demokraci" za zbiórkę artykułów szkolnych.

Tornister Pełen Uśmiechów

14 września 2020

Dzięki akcji Caritas „Tornister Pełen Uśmiechów” podopieczni Caritas zyskali większy dostęp do sprzętu komputerowego.

Dzień Dziecka w Barnimiu

30 sierpnia 2020

W okresie wakacyjnym Parafialny Zespół Caritas w Barnimiu zorganizował cztery pikniki dla dzieci: w Niemieńsku, Konotopiu, Dominikowie oraz Barnimiu.

Rejs Wolontariuszy po Zatoce Gdańskiej 2020

13 sierpnia 2020

W ramach wdzięczności za serdeczną pomoc w tym wyjątkowo trudnym roku, kolejny raz udało się skorzystać z projektu i wysłać chętnych i zaangażowanych Wolontariuszy naszej Caritas na kilkudniowy rejs po Zatoce Gdańskiej. Spróbujcie odczytać wrażenia uczestników z galerii zdjęć, bo nie sposób je opisać.

NIE PRZEGAP – rozpoczął się ostatni etap rekrutacji do projektu "Czas na Młodzież"

30 lipca 2020

Od czerwca 2019 roku Caritas Polska realizuje ogólnopolski projekt „Czas na Młodzież 2019”, którego celem jest podniesienie poziomu kompetencji społecznych młodych ludzi, a w rezultacie zwiększenie ich szans na rynku pracy.

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [76]