Paczki i posiłki dla seniorów od Caritas i GAZ-SYSTEM

29 czerwca 2021

Caritas Polska w partnerstwie z GAZ-SYSTEM rozpoczęła  nową odsłonę programu #PomocDlaSeniora. Polega ona na dystrybucji paczek zawierających m. in. bony zakupowe, a także posiłków dla najbardziej potrzebujących osób starszych. Wsparciem, poprzez parafie w różnych rejonach Polski, zostanie objętych łącznie 1,6 tys. osób.

Wyniki naboru - Z parafii na wakacje

23 czerwca 2021

Caritas Archidiecezji Szczecińsko-Kamieńskiej serdecznie zaprasza do skorzystania z funduszy programu "Z PARAFII NA WAKACJE", w którym może wziąć udział każda parafia Archidiecezji Szczecińsko-Kamieńskiej.

Pudełko Szczęścia od Caritas Polska

1 czerwca 2021

Maskotki, książki, gry planszowe, słodycze – to zawartość 15 tys. Pudełek Szczęścia, które trafią do dzieci m.in. ze świetlic środowiskowych, domów dziecka, domów samotnej matki oraz do rodzin znajdujących się pod opieką Parafialnych Zespołów Caritas.

Jak pomóc?

• Wysyłając SMS o treści DZIECI pod numer 72052 (koszt 2,46 zł)

Pomóżmy Indze w walce o życie

20 maja 2021

Inga choruje na SMA, potrzebuje 9 milionów zł na leczenie, czas nagli.

Wdzięczni Medykom

29 marca 2020

Zbiórka pieniędzy na niezbędne wyposażenie placówek medycznych

Kolonia w Poniku