Wspomnienia z pasowania na przedszkolaka/zerówkowicza 2015 :)

3 stycznia 2016

Serdecznie zapraszamy Rodziców i Dzieci do oglądania zdjęć (w "Galeria zdjęć") z uroczystości pasowania 2015. Miłego oglądania !:)

Nowe zdjęcia...:)

8 grudnia 2015

ZAPRASZAMY DO OGLĄDANIA GALERII ZDJĘĆ - ŚWIETNIA ZABAWA, DUŻO UŚMIECHU.  DRODZY RODZICE - ZOBACZCIE SAMI !;)

Zobacz więcej...

6 listopada w naszym przedszkolu odbyło się przedstawienie teatralne - "Miś Yogi, mały ekolog".

8 listopada 2015

Zapraszamy na fotorelacje z przedstawienia do zakładki galeria.

Zobacz więcej...

"Pan listopad gra na basie dyly dylu bum. Na jesiennym graniu zna się, trawką dotknął strun".

8 listopada 2015

Pan listopad gra na basie dylu dylu bum Na jesiennym graniu zna się, trawką dotknął strun ! Śpiewająco, kolorowo, w jesiennym nastrojach zakończyliśmy pierwszy tydzień "ponurego" ? miesiąca - listopada. Zajęcia dydaktyczne związane były z kręgiem tematycznym: "Gawry, nory i dziuple". Zwracaliśmy uwagę na zmiany zachodzące w przyrodzie podczas jesieni. Poznaliśmy sposoby przygotowania się wybranych zwierząt do zimy. Słuchaliśmy i...

Zobacz więcej...

Październik już za nami... Rodzice, zobaczcie sami - ten miesiąc wypełniony był uśmiechami:)

1 listopada 2015

Drodzy Rodzice. Zapraszamy do odwiedzenia galerii zdjęć, a w niej fotorelacja z tego, co w naszej Arce miało miejsce w październiku... Był teatrzyk, który dzieci nagrodziły gromkimi brawami ! Były zajęcia o jesiennych warzywach i owocach, które wiele wiadomości dzieciom przyniosły ! Urodziny obchodziła też Pani Agnieszka B., dzieciaki składały piękne życzenia ! Zapraszamy do oglądania w zakładce "Galeria".

Październikowa galeria przedszkolna.

7 października 2015

Zapraszamy do naszej przedszkolnej galerii zdjęć, a w niej: * Przedszkolaki z Arki Noego poszukują śladów jesieni w pobliskim parku; * "Owocowa wyliczanka zaraz trafi nam do garnka", czyli jak maluchy myją, kroją i zjadają smakowite owoce; * Niespodzianka od Pani Ani Wolontariuszki - zabawa po pachy:)

Zobacz więcej...