Nauczanie zdalne

6 kwietnia 2020

Na naszej stronie pojawiła się nowa zakładka zatytułowana Nauczanie zdalne . Możecie tam Państwo znaleźć propozycje różnych prac, które móżna wykonać z dzieckiem. Treści będą zmieniać się raz w tygodniu .

Wielkanoc

6 kwietnia 2020

Witamy w ostatnim tygodniu przed Wielkanocą. Chcemy Państwu życzyć, by Zmartwychwstały Jezus obdarzył wszystkich pokojem, radością i nadzieją. Wesołych Świąt!

PRZEDŁUŻENIE KWARANTANNY

24 marca 2020

UWAGA!!! W związku z zagrożeniem zarażenia koronawirusem nasza placówka wydłuża czas zamknięcia do 13 kwietnia 2020 roku. O  otwarciu poinformujemy na stronie internetowej. Prosimy śledzić informacje na bieżąco.

Przedszkole nieczynne!!!

10 sierpnia 2020

Przypominamy, że nasze przedszkole jest nieczynne w dniach 24-31 sierpnia . Zapraszamy od 01 września.

Dzień Ojca 2020

23 czerwca 2020

Drogi tatusiu - najlepszy na świecie, który mnie kochasz w zimie i w lecie, jesienią, wiosną w niezmiennej trosce w szczęśliwym domu - jak w raju rosnę. Za Twoja dobroć dzisiaj dziękuję, zdrowia, łask Bożych szczęścia winszuje. Bezpiecznej szosy, spełnienia marzeń, pięknych urlopów i zawsze razem! Niech Ci się spełnią pragnienia, Niech słonko zawsze Ci świeci Przyjmij te skromne życzenia, Od kochającego...

Zobacz więcej...

Zdjęcia z zakończenia roku szkolnego

23 czerwca 2020

W galerii można obejrzeć zdjęcia z zakończenia roku szkolnego.

Zobacz więcej...

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [32]

Punkt Przedszkolny
"Arka Noego"