Pielgrzymka PZC do Myśliborza

27 września 2012

Zapraszamy wolontariuszy PZC na pielgrzymkę do Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Myśliborzu w dniu 20 października 2012

Zapraszamy na Adwentowe Dni Skupienia

11 listopada 2011

Jak co roku, na tydzień przed rozpoczęciem Adwentu, spotykamy sie w gronie wolontariuszy PZC na rekolekcjach - Adwentowych Dniach Skupienia Caritas.

Za nami szkolenie wolontariuszy PZC

11 listopada 2011

Szkolenie dla wolontariuszy Parafialnych Zespołów Caritas "Wolontariat na rzecz przewlekle chorych w domach" odbyło się w dniu 5 listopada 2011, od godz. 9.00 na Wydziale Teologicznym Uniwersytetu Szczecińskiego w Szczecinie przy ul. Papieża Pawła VI 2. Zorganizowane zostało we współpracy z Fundacją "Lubię Pomagać" z Gdańska i współfinansowane przez Gminę-Miasto...

Wolontariat na rzecz przewlekle chorych w domach

3 listopada 2011

Zapraszamy na szkolenie dla wolontariuszy Parafialnych Zespołów Caritas "Wolontariat na rzecz przewlekle chorych w domach" w dniu 5 listopada 2011, od godz. 9.00 na Wydziale Teologicznym Uniwersytetu Szczecińskiego w Szczecinie przy ul. Papieża Pawła VI 2.

Wielkopostne Dni Skupienia 2011

11 marca 2011

Serdecnie zapraszamy wolontariuszy Parafialnych Zespołów Caritas na coroczne wielkopostne rekolekcje.

Pielgrzymka Caritas do Łagiewnik

23 kwietnia 2010

W dniach 23-25 kwietnia 2010 wolontariusze Caritas naszej archidiecezji wzięli udział w dorocznej ogólnopolskiej pielgrzymce do Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Krakowie Łagiewnikach. W trakcie wyjazdu nawiedzili także Wadowice, Kalwarię Zebrzydowską i Jasną Górę oraz wawelską kryptę z grobem prezydenckiej pary.

[1]      «      8   |   9   |   10   |   11   |   12   |   13   |   14      »      [14]