1% podatku dla Caritas Archidiecezji Szczecińsko-Kamieńskiej

1 stycznia 2018

Forum Młodych "Ogień z nieba"

6 kwietnia 2018

57 wolontariuszy, 11 godzin, 1 dzień. Modlitwa, śpiew, uwielbienie, setki młodych ludzi, koncerty, emocje, łzy wzruszenia. 7 kwietnia 2018 roku w Szczecińskim Domu Sportu odbyło się Forum Młodych "Ogień z nieba".

Ponowne zapytanie ofertowe na dostawę komputerów przenośnych, tabletów i drukarki

27 marca 2018

Caritas Archidiecezji Szczecińsko-Kamieńskiej zaprasza Wykonawców do składania ofert na dostawę komputerów przenośnych, tabletów i drukarki w ramach projektu: "Dobre wsparcie - system lokalnych usług społecznych" współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego na lata 2014-2020.

Zmiany w zapytaniu ofertowym na dostawę komputerów przenośnych, tabletów i drukarki, z dnia 16.03

21 marca 2018

Informujemy, że w zapytaniu ofertowym zostały dokonane zmiany. Aktualne zapytanie ofertowe znajduje się poniżej.

Zapytanie ofertowe na dostawę komputerów przenośnych, tabletów i drukarki

16 marca 2018

Program Operacyjny Pomocy Żywnościowej - Podprogram 2017